HTML

Kert & kertészet

Minden, ami kert... Kert Kertészet Szobanövények Időjárás Természet Növények, kertünkben lakó állatok Tehát minde, ami zöld!

Friss topikok

  • rozsoma: Kedves garden blog szerkesztője, Épp az imént jártam a weboldalán a google keresőben találtam rá ... (2008.11.18. 18:13) Tulipán, jácint & társaik

Linkblog

Itt van 2008

2008.01.10. 10:35 teleblog

Beköszöntött az új év, egyúttal boldog új évet kívánok mindenkinek!
A télből már eltelt egy hónap, közelebb kerültünk a tavaszhoz, várhatjuk a meseszép tavaszi virágok megjelenését. Elsőként a hóvirág, téltemető, hunyor virágzására számíthatunk.
Mostanság szerencsére hó is esik, ne felejtsük el lerázni az örökzöldek ágairól, ha nagyon sok esne. Az ónoseső ennél veszélyesebb, de nemigen tehetünk ellene semmit.
A boltok polcain megjelentek a veteménymagok, hagymák, szerezzük be őket minél hamarabb, amíg nagy a választék.
Tervezzük meg kertünket papírlapon, ügyelve a vetésforgóra.
Rendelhetünk interneten is kerti dolgokat - végtére is internethasználó, blogoló emberek vagyunk :)
Figyeljünk egymásra, takarítsuk le az utakat, járdákat, mert ilyenkor balesetveszélyesek! Ónoseső után kerüljük el a fákat, mert könnyen letörhetnek az ágaik a nagy súlytól!
Ugye nem felejtettük el minden nap megetetni a madarakat?

ui. Még egyszer boldog új évet és sok sikert a kertészkedéshez!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://garden.blog.hu/api/trackback/id/tr51291869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása