HTML

Kert & kertészet

Minden, ami kert... Kert Kertészet Szobanövények Időjárás Természet Növények, kertünkben lakó állatok Tehát minde, ami zöld!

Friss topikok

  • rozsoma: Kedves garden blog szerkesztője, Épp az imént jártam a weboldalán a google keresőben találtam rá ... (2008.11.18. 18:13) Tulipán, jácint & társaik

Linkblog

Jön a tavasz!?

2008.02.19. 11:20 teleblog

Bár az elmúlt hétvégén kemény fagyok voltak, a mostani hétvégén már akár 15 fok is lehet. A szakkönyvek szerint a hóvirág bírja a fagyokat, azért az enyémek mind kifeküdtek :( Mondjuk nem csoda, -10 fok alatti hőmérsékletek voltak éjszakánként. Nemsokára következnek a többiek. Már csak néhány hét (nagyban függ a következő hetek időjárásától!)és jönnek a későbbi hóvirágok, krókuszok. Utána a  puskinvirág, jácint, nárcisz, tulipán és még sok más szépség.
A bátrabbak már metszhetnek.  Lehet a leveleket gereblyézni, ültetni a melegházban a magokat. De még nem késtünk el semmivel. Az elmúlt napok időjárása is bizonyítja, hogy hosszan tartó enyhe idő után hirtelen lehülés jön.
Bízzunk benne, hogy nem így lesz.
Ha még nem szereztük be, vegyük meg a magokat, hagymákat.
Ha az időjárás tartósan enyhül, a bátrabbak vethetnek borsót, retket, petrezselymet.

Szólj hozzá!

Címkék: kert hobbi

A bejegyzés trackback címe:

https://garden.blog.hu/api/trackback/id/tr3345401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása