HTML

Kert & kertészet

Minden, ami kert... Kert Kertészet Szobanövények Időjárás Természet Növények, kertünkben lakó állatok Tehát minde, ami zöld!

Friss topikok

  • rozsoma: Kedves garden blog szerkesztője, Épp az imént jártam a weboldalán a google keresőben találtam rá ... (2008.11.18. 18:13) Tulipán, jácint & társaik

Linkblog

ITT A TÉL!!!

2007.11.15. 10:04 teleblog

Megérkezett a tél, bár még csak november van.
A kert már rendben van, a levelek, növényi maradványok komposztálva, a hagymások elültetve. Most már a meleg szobából nézhetjük, amint a kis énekesmadarak járnak az etetőnkbe.
FONTOS!!!
A Dunántúlon jelentős hótakaró alakul(t) ki ezért ott és a hegyvidéken most már kezdjük el az etetést! Többször leírtam már, de még egyszer megemlítem, hogy az etetést tavaszig nem hagyhatjuk abba, ha egyszer elkezdtük, hiszen ezzel tollas barátaink életét veszélyeztetjük! Ha enyhébb az idő, vagy nincs hó, akkor is etessünk, csak kisebb mennyiséget!
TIPP
Madáretetőnek megteszi egy két helyen kilyukasztott ásványvizasflakon is. Az alját lyukasszuk ki , hogy az olvadó hólé kifolyhasson. Az etetőt tegyük biztonságos helyre.

Szólj hozzá!

Címkék: kert hobbi

A bejegyzés trackback címe:

https://garden.blog.hu/api/trackback/id/tr73229697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása