HTML

Kert & kertészet

Minden, ami kert... Kert Kertészet Szobanövények Időjárás Természet Növények, kertünkben lakó állatok Tehát minde, ami zöld!

Friss topikok

  • rozsoma: Kedves garden blog szerkesztője, Épp az imént jártam a weboldalán a google keresőben találtam rá ... (2008.11.18. 18:13) Tulipán, jácint & társaik

Linkblog

Itt a húsvét!

2008.03.20. 10:21 teleblog

Itt a húsvét!

Még tavaly novemberben ajánlottam olyan tulipánokat, amelyek pont húsvétkor fognak virágozni. Gondoltam, hogy az időjárás az idén is furcsa lesz, de, hogy hidegebb legyen a március, mint a február, arra nem számítottam.
A lényeg, hogy az akkor említett tulipánok már bimbósak a kertemben, de az ünnepekre fagyos reggeleket és hózáporokat ígérnek a meteorológusok, így veszélybe került a virágzás. Sőt a tavaly ősszel ültetett hagymások eleve később virágoznak.
Sebaj, bizonyára sok helyen van a kertben krókusz (az utolsó példányok virágoznak éppen, talán kibírják húsvétig), hófény, szellőrózsa, százszorszép, korai nárcisz, jácint. El ne felejtsem a meseszép aranyvesszőt!
Ezek is szépek!
Az idén ősszel a terveim szerint ismét próbálok tippeket adni, ha lehet még többet.
Az időjárással nem tudunk mit kezdeni (legfeljebb annyit, hogy a globális felmelegedés ellen teszünk valamit a saját házunk táján), sajnos lehet, hogy most fog havazni, karácsonykor meg nem, ezt nem tudni.

Kellemes ünnepeket!

Szólj hozzá!

Címkék: húsvét kert hobbi

A bejegyzés trackback címe:

https://garden.blog.hu/api/trackback/id/tr5388964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása